Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Babyomvisning

May 3, 2017 @11:30 - 12:30 CEST Guided Tour

About

Grunnet stor interesse for babyomvisning i utstillingen “Maria Nepomuceno – Afetosyntesis” setter vi opp ekstra omvisninger 3. og 10. mai kl. 11.30. Begrenset antall plasser. Påmelding til: formidling.kunst@museumstavanger.no.

Babyomvisning er en omvisning tilpasset deg som har barn under 1,5 år. Sammen med barna utforsker vi kunsten i et rolig tempo og med fokus på sanseopplevelser. Synet er en av sansene som enda ikke er ferdigutviklet når barnet er født, men som utvikles raskt i løpet av det første år. Den fysiske utviklingen, men også hjernens evne til å tolke sanseinntrykkene, gjør at barnet ser og oppfatter synsinntrykkene stadig bedre. Å dele estetiske opplevelser og sette ord på inntrykkene skaper glede og fremmer læring hos både store og små.

Velkommen til omvisning i utstillingen Maria Nepomuceno – Afetosyntesis med museumspedagog Helga Nyman. Ta gjerne med en bæresele slik at barnet kan oppleve kunsten sammen med deg (vi har også bæreseler til utlån). Museumskafeen står til disposisjon for de som ønsker å avslutte besøket med en kopp kaffe. Vi har barnestoler, stellebord og god plass til barnevogner.

Billetter: voksen kr. 90, barn under 6 år gratis.
Foto: Anne Lise Norheim

Details

Date:
May 3, 2017
Time:
11:30 - 12:30
Event Category:

Venue:

Stavanger Kunstmuseum