Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

To etablerings-atelier for nyutdannede billedkunstnere/kunsthåndverkere ledig på Tou Scene

May 23, 2016 @08:00 - June 1, 2016 @09:00 CEST Deadline

About

Tou Scene ønsker å støtte kunsthåndverkere og billedkunstnere som planlegger å etablere seg i Stavanger, samt bidra til å skape fellesskap mellom uetablerte og etablerte kunstnere.

Etablerings-atelierene er lokalisert i det nybygde atelierhuset på Tou Scene, bygd og nansiert av Stavanger kommune. 19 profesjonelle billedkunstnere og kunsthåndtverkere har foreløpig sine arbeidsplasser i byggets 3.etasje.

Det pågår kontinuerlig utvikling og renovering av byggningsmassen på Tou Scene. I løpet av 2017 vil det etableres ytterligere 10 atelier, samt lokaler for Gra sk verksted i Atelierhusets 2.etasje og prøvesal for dans.

Etableringsatelierene har en begrenset leietid på to år. Husleien betales kvartalsvis og subsidieres med 50%. Søkere som tildeles leieavtale vil motta et månedlig bostøtte-stipend på 2000,-. Gratis bruk av prosjektrom følger også avtalen.

Atelier 1: 19,9 m2, subsidiert leie pr. mnd: 683,- Atelier 2: 47 m2, subsidiert leie pr mnd: 1614,-

Søkekriterier:

Søkere må ha gjennomført kunstutdanning på bachelor eller masternivå innen de siste tre årene. Søknaden skal være begrunnet og inneholde CV og en presentasjon av eget arbeid med 10 verk eller annet billed, lyd og/eller videomateriale.

Studenter kan ikke søke, med unntak av studenter som uteksamineres våren 2016.Atelieret skal kun brukes til kunstnerisk produksjon.Atelieret skal ikke brukes som lager eller stå uten aktiv bruk i lengre perioder.Ved fravær fra atelieret i mer enn 2 måneder skal det gis en skriftlig orientering til Tou Scene om årsaken til dette.

Som leietaker i Atelierhuset på Tou Scene får du muligheten til å bli en del av et miljø der visuell kunst, musikk, dans og andre kunstformer møtes.

Søknad med vedlegg sendes til tou@touscene.com.

Søknadsfrist: 1. Juni.

Tildelingen vil skje innen 1. juli med inn ytning 15. august.

Venue:

Tou Scene
Kvitsøygate 25
Stavanger,