Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KONSERT: FAGERQUIST

May 20, 2016 @16:00 - 17:00 CEST Event

About

Den svenske artisten Dan Fägerquist tolker den russiske skuespilleren og visesangeren Vladimir Vysotskijs sanger på sin helt spesielle måte. Det er en uforglemmelig opplevelse å være vitne til den kraften han formidler russerens sanger med. Rått og poetisk, varmt og sårt, aggressivt og humoristisk, og med en intensitet og en tone som minner om de virkelig store. I løpet av 2016 gjør Fägerquist et fåtall konserter i Skandinavia. Ikke gå glipp av dette!

Det er mer enn tretti år siden den russiske skuespilleren og visesangeren Vladimir Vysotskij (1938-1980) gikk bort etter et kort og intenst liv. Farlig for regimet men elsket av folket, underground og på samme tid folkelig, mytesomspunnen men likevel vidåpen. Han skrev over 600 sanger. Få av dem ble gitt ut offentlig, men de ble likevel spilt – på privatinnspilte og piratkopierte kassetter. Han ble den lille manns røst.

Gå ikke glipp av en uforglemmelig konsert denne ettermiddagen på Hå gamle prestegard. Utekonserten dersom været tillater det, ellers inne.

Konserten er i forbindelse med åpningen av utstillingen IKON – Religion i russisk samtidskunst samme dag.

Pris: kr 100. Billettene kjøpes i døren. Konserten varer ca. 1 time.

Details

Date:
May 20, 2016
Time:
16:00 - 17:00
Event Category:

Venue:

Hå Gamle Prestegard
Håvegen 347 Nærbø Norway
Website:
www.hagamleprestegard.no