Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dan Skjæveland – Fotografier

June 25, 2016 @12:00 - August 7, 2016 @16:00 CEST Exhibition, Opening

About

Velkommen til utstillingsåpning på Galleri Sama lørdag 25. juni kl 12

Bildene som stilles ut på Galleri Sama er et resultat av en toårig utforskelse av omgivelsene og det fotografiske mediet. Fotografen har forsøkt å løsrive seg fra konvensjonelle ideer om hvordan fotografier skal se ut og har rettet kameraet mot alt som kan produsere nye visuelle opplevelser. Resultatet av denne tilnærmelsen er at Jæren, Paris, Spania, USA og Mexico blir presentert og beskrevet med samme intensitet og respekt.

Monteringen av bildene – arbeidet er sortert etter tilnærmet kronologisk rekkefølge – gjør at publikum får en mulighet til å identifisere de ulike retningene arbeidet har tatt og hvilke interesser fotografen har hatt i løpet av denne perioden.

Dette er første gang bildene stilles ut i regionen.

Utstillingen er støttet av Norsk Kulturråd.

__

Dan Skjæveland (1987) har hatt tre separatutstillinger de siste årene og har mottatt en rekke stipender for sitt arbeid. Han er mottaker av kulturstipender fra både Time kommune, Sandnes kommune og Rogaland fylkeskommune. De siste årene har han i tillegg mottatt stipender fra Statens kunstnerstipend, Statens utstillingsstipend, Norsk Kulturråd og Norske fagfotografers fond. I 2014 ble han antatt på Høstutstillingen og samme år hadde han sine to første separatutstillinger. Han er oppvokst på Kvernaland, selvlært og medlem av UKS og NBK. Dette blir hans første utstilling på Sør-Jæren.

Details

Start:
June 25, 2016 @12:00
End:
August 7, 2016 @16:00
Event Categories:
,

Venue:

Galleri Sama
3741 Nordsjøvegen
4363 Brusand,