Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Benedikte Bergevik «Limited Capacity»

November 27, 2020 @18:00 - November 29, 2020 @16:00 CET Exhibition

About

Studio17 presenterer stolt utstillingen “Limited Capacity” av Benedikte Bergevik!

Kunstneren skriver:
“Jeg påvirkes av unge voksnes eksistensielle utfordringer og sosiale problemer. Hvordan finner man mening i det som tilsynelatende er meningsløs repetisjon og rutine? Spørsmålet er primært retorisk, men det finnes en følelse av trøst og trygghet i å være i den samme synkende båten.
Ved å fokusere på fragmenter av tekst og hverdagslige situasjoner tatt ut av sin trivielle kontekst vil jeg skape et narrativ der man observerer omgivelser på en slik måte at selv små detaljer og ubetydelige øyeblikk kan være poetiske og meningsfulle i seg selv”.

Utstillingen fortsetter samarbeidet mellom Kunstskolen i Stavanger – KiS og Studio17, hvor en av studentene fra KiS blir invitert til å ha soloutstilling på Studio17 i løpet av høsten. I 2019 fikk avgangseleven Marie Saure sin første seperatutstilling på Studio17. På samme måte som i fjor, ble årets kunststudent, Benedikte Bergevik, valgt ut basert på den kunstneriske kvaliteten av arbeidet presentert på avgangsutstillingen til KiS.
I år var det Kristina Ketola Bore, kurator på Kunsthall Stavanger som plukket Bergevik fra avgangsutstillingen “Tåkelys”
.
Ketola Bore, vil holde en tale på åpningsdagen.

Kunstskolen i Stavanger er en yrkesskole som gir utdanning innen visuell kunst. For mer informasjon, vennligst besøk: www.kir.no

Details

Start:
November 27, 2020 @18:00
End:
November 29, 2020 @16:00
Event Category:

Venue:

Studio 17